Tanken bag

Hvad er Den Nye Energi?


Den nye energi er det, der kommer nu, hvor mennesker har en større forståelse af, hvordan virkeligheden reelt fungerer. Hvor der er nogle fysiske, mentale og psykologiske rammer, der bliver brudt op. De har altid været brudt op, men nu fordi vi har forståelsen, kan vi navigere ud fra opbrudte rammer.

I den her nye energi er der mere plads til glæden og friheden og storheden. For at sige det helt jordnært, så handler det om: højere moralske handlinger, hjertefølte visioner, balance, ligevægt, samhørighed, næstekærlighed, og dyb ansvarlighed.

Den nye energitilstrømning faciliterer, at vi kan arbejde med vores virkelighedsopfattelse og den måde, hvorpå vi skaber virkeligheden sammen. Det almen fysiske, mentale og psykologiske sindelag, som har indskrænket menneskets adgang til de åndelige bevidsthedsplaner, bliver udfordret og oprusket i den nye energi, hvor det er lettere tilgængeligt at navigere i højere bevidsthedslag og dermed gør det nemmere at bryde det gamle tankesegment både i det private såvel som i det kollektive.

De nye og lettere energitilstrømninger udbreder næstekærlighed og samhørighed, som giver mulighed for at tage dybere og højere ansvar.

Nye døre åbnes og vi vil åbne dem sammen.

Vigtigt! Dørstoppere bedes efterlades derhjemme.
Hvorfor


Sammen skaber vi et rum, hvor vi åbner os for den nye energi´s

bevidsthed.


Et rum hvor vi sammen stiller spørgsmålene:

Hvad er det nye?


Hvilke forandringsprocesser sker der i mig?


Hvordan skaber vi en ny verden?

Tanken bag


Tanken bag Ny EnerGi Festival er, at mødes og dele indsigter og forståelser i den nye tid.


Ny EnerGi Festival sætter netop fokus på, at vi både giver og modtager i det spirituelle felt, som vi skaber i fællesskab.


Et rum hvor vi sammen kan stille spørgsmålene:

Hvad er det nye, hvor er vi på vej hen og tør vi være i tomrummet hvor vi ikke ved hvad der sker?

Lidt stemningsbilleder fra de sidste års festivaler

HVORDAN


Festival og retreat - Workshop - Bevidst samtale, hvor vi sammen udforsker Den Nye Energi - Finder veje til at integrere og skabe en ny verden - Meditativ vandring i skoven - Fælles dans - Afmontering af Den gamle Energi - Fælles madlavning - OvernatningKONTAKT

22 48 20 84

Festivalen afholdes på:


Sandtoften 1, 7100 Vejle

ARRANGØR


Festivallen afholdes af:


Luna Munch Elvstrøm

www.heart-spirit.com