Festivalen 2020


 

Er du klar til at transformere dig ind i den Nye Energi?


Vi samler alle mestrene, som bidrager med deres store visdom, således at vi bliver et stort flammebål af visdom, så vi hver især går derfra med større forståelse og klarhed over, hvad den nye energi er og hvordan vi skal leve den.


Vi skaber et rum hvor mestre får lyst til at give; et alkymisk værksted, hvor inspirationen og intuitionen kan få lov at udfolde sig og blive delt. Sammen kanaliserer vi svar på de mange spørgsmål om: Hvad er den ny energi?

 

4 dages inspiration og samskabelse; Hvordan?


I fire dage spiller vi med nye spilleregler, som hører den nye energi til. Vi ved, at vi alle er samlet af en helt bestemt årsag og alle har deres plads i det her puslespil, som vi lægger sammen. Vi anerkender, at handlinger og situationer udspiller sig for, at vi alle kan transformeres på den dybeste og højeste måde. Vi finder ind til og tager udgangspunkt i den inderligste, ubetingede kærlighed, der er i os for at kunne handle ud fra det – både af kærlighed til os selv og andre.

På festivalen har vi masser af dialog, fælles kanalisering, leg, energiarbejde, dans, praktisk samarbejde, sang, alvor og sjov.

 

Det skal for alvor føles som en leg.


Socialt samvær

Hver dag laver vi mad og spiser sammen. Vi taler om at skabe en bedre verden, men hvordan er vores egen tolerance, når de andre skræller gulerødder på den helt forkerte måde. Ofte lærer vi mest i det helt jordnære, der hvor vi møder verden på godt og ondt.


Aftentiden

Jeg har valgt ikke at sætte program for aftenerne.

Mit håb er, at I – deltagerne – har lyst til at byde ind med noget. Det kan være musikalsk, en leg, en fortælling eller lign.


Torsdag:   Jordens retning lige nu. Hvad sker der og hvorfor.

Fredag:     Englene. Hvordan lader vi dem støtte os. 

Lørdag:    Planeterne. Opsøg og dyrk energierne og evnerne du kommer med.

Søndag:    Din rejse. Få perspektiv på dit bidrag til mere lys i verdenen.

HVORDAN


Festival og retreat - Workshop - Bevidst samtale, hvor vi sammen udforsker Den Nye Energi - Finder veje til at integrere og skabe en ny verden - Meditativ vandring i skoven - Fælles dans - Afmontering af Den gamle Energi - Fælles madlavning - OvernatningKONTAKT

22 48 20 84

Festivalen afholdes på:


Sandtoften 1, 7100 Vejle

ARRANGØR


Festivallen afholdes af:


Luna Munch Elvstrøm

www.heart-spirit.com